Groepsvervoer
Wanneer u de wens heeft om met meerdere personen vervoerd te worden, naar bijvoorbeeld een concert, bedrijfsuitje of een voetbalwedstrijd, kan Taxi Overijssel hier een passende vervoersvorm voor aanbieden. Onze luxe minibusjes bieden plaats aan maximaal 8 personen. Wanneer U wenst om mensen op verschillende adressen op te halen zullen wij van te voren een planning maken om een zo efficiŽnt mogelijke rit te rijden.

Koeriers- & Expresse vervoer
Goederenvervoer dat kan variŽren van enveloppe tot een groot pakket (maximaal 500 kg). Wij zorgen ervoor dat uw zending op de juiste wijze wordt bezorgd. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Eťn telefoontje is genoeg om uw zending door een flexibele, betrouwbare chauffeur met de grootst mogelijke zorg te laten begeleiden. Eventuele montage en dergelijke wordt op de plaats van bestemming geregeld door onze chauffeurs. Zodra de zending is afgeleverd, krijgt u een bevestigingstelefoontje van ons. Zo krijgt u de service die u van ons kunt verwachten. Ook uw spoedzendingen zijn bij ons in goede handen. Onze speciale spoedservice beschikt over de nodige middelen voor een extra snelle bezorging van uw order.

BSO Vervoer
Taxi Overijssel verzorgt voor diverse opdrachtgevers de naschoolse en tegenwoordig ook de buitenschoolse opvang. Tevens kunt bij ons informeren naar privť-vervoer voor uw kind, hetgeen wij dan zo gunstig mogelijk voor u, binnen ons vervoer, zullen implanteren.

Trouwvervoer
Trouwvervoer behoort ook tot onze mogelijkheden. De auto wordt opgemaakt met een prachtig bloemstuk, welke wij naar uw wensen kunnen aanpassen, zodat u op een stijlvolle manier naar de plaats van bestemming wordt gebracht.

Ziekenvervoer
Per 1 september 2004 is door de overheid het recht op zittend ziekenvervoer sterk beperkt. Uw behandelend arts moet vaststellen of u behoort tot een van de vijf groepen (nierdialysepatiŽnten, radiotherapie- en chemokuurpatiŽnten, visueel gehandicapten, patiŽnten die 2 keer per week naar een ziekenhuis moeten met een minimale afstand van 25 km en rolstoelgebruikers). Verzekerden uit deze groepen kunnen zich tot hun verzekeraar wenden om te bezien of zij voor een vergoeding voor vervoer in aanmerking kunnen komen.

Omdat een groot aantal van onze cliŽnten door de nieuwe maatregel ernstig benadeeld worden, hebben we speciale tarieven ontwikkeld om ook de mensen die geen aanspraak maken op het zittend ziekenvervoer te kunnen vervoeren. Voor dit vervoer gelden een aantal bijzondere tarieven en voorwaarden. Het taxivervoer dient contant te worden afgerekend.

- De taxi dient minimaal 24 uur van tevoren en tijdens kantooruren te worden besteld.

- U mag zich door een begeleider laten vergezellen als het medisch niet verantwoord dat u alleen reist.

- U kunt gecombineerd worden met patiŽnten die ongeveer op hetzelfde tijdstip naar dezelfde bestemming worden gebracht. Daar iedereen tijdig op zijn/haar afspraak dient te verschijnen kunnen wij u maximaal 30 minuten eerder ophalen dan u met ons had afgesproken. U wordt hiervan tijdig in kennis gesteld.

- Het vervoer kan eventueel ook worden uitgevoerd met een taxibusje voorzien van lift en/of opstapje. Is het ťcht niet mogelijk om hiervan gebruik te maken laat het ons dan even weten bij het bestellen van de rit.